Barendrechtse Taxatie Service is dé taxateur, wanneer u op zoek ben naar een voordelig en compleet taxatierapport in Voorne Putten en omgeving. Onze taxatierapporten worden door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd en voldoen aan de laatste richtlijnen. Een snelle afhandeling is bij ons gegarandeerd. 

Wanneer een taxatierapport nodig?

Wanneer u een woning koopt of verkoopt, heeft u een taxatierapport nodig. Dit is veelal een bekend gegeven. Echter zijn er meerdere situaties waar een taxatie van belang is. Zie hieronder de meest voorkomende situaties:

Gevalideerd taxatierapport in Voorne Putten en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen, is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Wij leveren al een gevalideerd rapport vanaf € 378,73 (incl. btw).

Let op: Onnodige kosten zijn nooit wenselijk. Overleg daarom altijd eerst met uw hypotheekverstrekker wat hij als geldigheidsduur van een taxatierapport hanteert. Dit kan namelijk variëren van drie tot zes maanden. 

Regel vandaag nog een taxatieaanvraag!


Barendrechtse Taxatie Service is een VBO makelaar en aangesloten bij het Nederlandse Register Vastgoed Tarieven en Vastgoedpro. Wij zijn erkend lid van Taxateursunie en NWWI.